You are currently viewing 100.000 lei oferiți pentru achiziția unui autoturism pentru un tânăr cu grave probleme locomotorii și cu dizabilități, la inițiativa Pr. Ionuț Ghibanu, din partea COMMUNIO

100.000 lei oferiți pentru achiziția unui autoturism pentru un tânăr cu grave probleme locomotorii și cu dizabilități, la inițiativa Pr. Ionuț Ghibanu, din partea COMMUNIO

Un tânăr din cadrul comunității noastre locale, din localitatea Petrești, județul Dâmbovița, a fost ajutat de Asociația Centrul Socio-Cultural COMMUNIO, la inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Ghibanu, cu suma de 100.000 lei, pentru a putea achiziționa un autoturism din Germania, în vederea deplasării către și dinspre clinica unde se tratează aproape zilnic.

Menționăm că părinții acestuia au mai contribuit cu suma de 10.000 euro necesari în vederea realizării achiziției, iar autoturismul este unul special creat pentru persoanele cu grave probleme locomotorii și alte dizabilități, așa cum are tânărul ajutat de către Asociație. De asemenea, menționăm că, pentru a completa suma de 100.000 lei, Communio a apelat la diverși sponsori din județul nostru.

Și acum, ca de altfel și cu alte ocazii, solidarizarea rapidă și generoasă cu semenii noștri aflați în dificultate reprezintă o modalitate de a manifesta ceea ce este mai bun în umanitatea noastră, de a rezolva situații ce nu suportă amânare și, mai mult, de a naște imitație în rândul celor de lângă noi, pentru ca împreună să putem ajuta, susține și rezolva provocări concrete ce apar și ne încearcă existența.

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI CENTRUL SOCIO-CULTURAL COMMUNIO