You are currently viewing 107.000 DE LEI AU FOST OFERIȚI DE COMMUNIO, LA INIȚIATIVA PR. DR. IONUȚ GHIBANU, PENTRU DOUĂ PERSOANE CE AU NEVOIE DE TRATAMENT MEDICAL DE URGENȚĂ

107.000 DE LEI AU FOST OFERIȚI DE COMMUNIO, LA INIȚIATIVA PR. DR. IONUȚ GHIBANU, PENTRU DOUĂ PERSOANE CE AU NEVOIE DE TRATAMENT MEDICAL DE URGENȚĂ

Din nou, la inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Consiliul Director al Asociației Centrul Socio-Cultural COMMUNIO răspunde unor nevoi urgente din cadrul comunității noastre locale oferind, marți, 8 februarie 2022, suma de 107.000 lei, pentru tratamentul medical stringent necesar ajutorării a două persoane din municipiul Târgoviște.
Astfel, suma de 97.000 lei a fost oferită unei fete ce suferă de o boală gravă și are nevoie de tratament de specialitate la o clinică din Marea Britanie, la acest act de solidaritate comunitară contribuind și o importantă firmă din județul Dâmbovița, iar suma de 10.000 lei a fost acordată pentru continuarea tratamentului unui bărbat, recent întors din Turcia, dar care are nevoie în continuare de sprijin pentru a învinge boala care-i încearcă existența.
Aceste mărturii de filantropie reprezintă o modalitate de manifestare a solidarității și a generozității noastre, prin susținerea unor nevoi comunitare concrete, dar, mai ales, prin apelul la coalizare întru bine, prin sprijinirea inițiativelor din cadrul Asociației noastre și prin imitarea acestor gesturi față de semenii noștri aflați în diferite necazuri.

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI CENTRUL SOCIO-CULTURAL COMMUNIO