You are currently viewing Asociația COMMUNIO și SN NUCLEARELECTRICA SA au colaborat pentru înființarea unui centru socio-medical la Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab

Asociația COMMUNIO și SN NUCLEARELECTRICA SA au colaborat pentru înființarea unui centru socio-medical la Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab

COMUNICAT DE PRESĂ

Înțelegând importanța și necesitatea sprijinirii celor aflați în nevoi, Arhiepiscopia Târgoviștei, Asociația Centrul Socio – Cultural COMMUNIO Târgoviște și SN NUCLEARELECTRICA SA au colaborat pentru înființarea unui centru socio-medical la Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab din Municipiul Târgoviște.

Astfel, în baza unui Protocol de colaborare încheiat între Asociația ”Centrul Socio-Cultural Communio” din Târgoviște și Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab, a fost pusă la dispoziție Parohiei, cu titlu gratuit, toată aparatura, de ultimă generație, necesară funcționării acestui cabinet, achiziționată cu susținerea financiară a SN NUCLEARELECTRICA SA.

Acest cabinet are în statul de funcții și personal: doi kinetoterapeuți, un maseur, un asistent medical – recepționer, un balneofizioterapeut și un kinetoterapeut voluntar.

De serviciile oferite beneficiază aproximativ 30 pacienti/săptămână, proiectul reprezentând un bun prilej de a oferi mărturia de iubire, înţelegere şi ajutor concret faţă de semeni şi solidaritate şi înţelegere față de nevoile tuturor.

#nuclearelectrica