You are currently viewing Communio și Pr. Ionuț Ghibanu s-au alăturat Campaniei Asociației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate și Cristinei Petre. Peste 500 de copii vor primi cadouri de 1 iunie

Communio și Pr. Ionuț Ghibanu s-au alăturat Campaniei Asociației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate și Cristinei Petre. Peste 500 de copii vor primi cadouri de 1 iunie

Asociația Centrul Socio-Cultural COMMUNIO și Pr. Ionuț Ghibanu s-au alăturat Campaniei de colectare de jucării și bani a Asociației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate, condusă de doamna Cristina Petre, în urma căreia peste 500 de copii vor primi cadouri pe 1 iunie. Anunțul inițial al Asociației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate a fost următorul:
Lume, lume..! Dă de veste, anunță-ți vecinii, prietenii, fratii și surorile…
1 IUNIE este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi o vom petrece alaturi de zeci de copii, cu o mulțime de surprize, spectacol dedicat copiilor în aer liber, toate acestea dedicate in totalitate micuţilor.
Anul acesta, de 1 Iunie organizam cea mai imensă petrecere la care ne propunem să aducem 500 de copii.
Ce înseamnă asta?
Inseamna ca trebuie sa strângem 500 de jucarii, pentru fetițe și băieței.
CARAVANA JUCĂRIILOR strânge in acest an mașinuțe, papusele, plușuri, jocuri și activități pentru vacanta de vara, mingii⚽️, palete de tenis, puzzle, tuburi de făcut baloane sau orice alte jucarii pentru drăgălașii de copii( toate noi sau in stare impecabila).
Noi suntem responsabili cu voia buna!
Ce ne propunem sa avem la petrecere?
➡️Mascote Minnie, Mikey Mouse și alții.
➡️baloane
➡️muzica
➡️pizza și suc pentru fiecare copil
➡️cadou câte o jucărie pentru fiecare copil prezent
➡️pictura pe fata și altele
Dacă dorești sa aduci un zâmbet unui copil poți dona contravaloarea unei jucarii și ne ocupam noi de achiziționarea acesteia!
Costul pe care îl estimam este de 25/30 lei pentru o jucărie.
De asemenea poți dona orice suma dorești pentru achiziționarea de sucuri si pizza.
Având în vedere faptul că Asociația noastră a fost mereu alături de dâmbovițeni, ajutând în mod constant, președintele, Pr. dr. Ionuț Ghibanu a luat legătura cu doamna Cristina Petre și a oferit suma de 4.000 lei, care mai era necesară pentru organizarea petrecerii pentru copii, ce va avea loc pe data de 1 iunie.
Felicităm pe toți cei care s-au implicat în acest proiect și încurajăm dâmbovițenii să sprijine pe cei aflați în suferințe și în nevoi!
Biroul de preesă al Asociației Centrul Socio-Cultural COMMUNIO