You are currently viewing Pr. Ionuț Ghibanu și COMMUNIO au sprijinit echipele “Phantom Robotics” și “UnderConstruction” de la Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște

Pr. Ionuț Ghibanu și COMMUNIO au sprijinit echipele “Phantom Robotics” și “UnderConstruction” de la Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște

Pr. Ionuț Ghibanu și COMMUNIO au sprijinit echipele “Phantom Robotics” și “UnderConstruction” de la Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște cu suma de 1.500 lei care le mai era necesară pentru a participa la competiţia BRD FIRST TECH CHALLENGE ROMANIA.

Elevii care fac parte din echipele de robotică vor concura în faza regională a competiției și deoarece nu mai aveau fonduri, au apelat la președintele Asociației Centrul Socio-Cultural COMMUNIO, pr. dr. Ionuț Ghibanu, pentru a-i sprijini cu suma de 1.500 lei pentru achiziționarea a 12 bucăți de policarbonat solid transparent, pentru a putea finaliza gardul terenului pe care copiii vor concura anul acesta.

Momentan elevii au pus provizoriu bucăți din plasticul rămas de la vizierele pe care aceștia le-au confecționat acum 2 ani pentru cadrele medicale.

Le urăm mult succes elevilor din echipa târgovișteană de robotică și-i asigurăm de sprijinul nostru constant!

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI CENTRUL SOCIO-CULTURAL COMMUNIO