You are currently viewing Pr. Ionuț Ghibanu și Communio s-au alăturat Campaniei Asociației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate și au adus bucurie celor 100 de copii care aveau nevoie de sprijin la începutul anului școlar

Pr. Ionuț Ghibanu și Communio s-au alăturat Campaniei Asociației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate și au adus bucurie celor 100 de copii care aveau nevoie de sprijin la începutul anului școlar

Pr. Ionuț Ghibanu și Communio, alături de Asociația Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate au adus bucurie celor 100 de copii care aveau nevoie de sprijin la începutul anului școlar, oferindu-le ghiozdane complet echipate. În următoarele zile, campania “Un ghiozdan complet echipat” va continua și încă 100 de copii vor primi cadoul mult dorit.
“Aș dori să vă mulțumesc încă odată pentru ajutorul pe care ni l-ați acordat în organizarea acestei campanii ( care a fost CEA MAI GREA CAMPANIE pe care am organizat-o vreodată).
Am fost extrem de îngrijorată în aceste ultime două luni, însă într-un final am reușit, cu ajutorul vostru, să reusim. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul dumneavoastră care ați renunțat la o parte din timpul vostru liber pentru a ne da o mână de ajutor. Dedicarea și munca grea pe care ați depus-o sunt foarte apreciate!” , a declarat Cristina Petre, președintele Asociațiației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate.
“Sunt foarte bucuros că am putut răspunde apelului doamnei Cristina Petre și am acordat din partea Asociației Centrul Socio-Cultural COMMUNIO suma de 6.000 lei, pentru a contribui la achiziționarea ultimelor 30 de ghiozdane, atât de necesare copiilor aflați în suferințe și în nevoi. Bineînțeles, nu este prima oară când ne alăturăm unei astfel de campanii și, pe această cale, doresc să le mulțumesc și celorlalți sponsori care au venit alături de doamna președinte a Asociațiației Dar Din Dar Pentru Suflete Minunate”, a declarat pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei și președintele Asociației noastre.
BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI CENTRUL SOCIO-CULTURAL COMMUNIO TÂRGOVIȘTE